TelefonieTelefonie.html
Mobiele & thuiswerkplekMobiele-_thuiswerkplek.html
CommunicatieCommunicatie.html
Gebouw beveiligingGebouw_beveiliging.html
Werken in de “Cloud” Cloud.html
Algemene voorwaarden …Infrastructuur_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
Kantoor & Winkel automatiseringKantoor-_winkel_automatisering.html
Informatie beveiligingInformatie_beveiliging.html
Besturing & bewakingBesturing_en_bewaking.html
Infrastructuur
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Infrastructuur en netwerken

Eigenlijk is dit is een heel breed gebied en omvat het alles dat meer dan één verbinding heeft. We leveren en verhelpen problemen van alle netwerken; van UTP netwerken met patchkast, tot bewaking en alarmering, etc. We adviseren/ begeleiden/ leveren interne netwerken, draadloze netwerken, internet verbindingen, verbindingen van buitenaf. Ons doel is u te ontzorgen!

Een computer is handig, maar wanneer u met meerdere computers samen wilt werken, zal een netwerk gevormd moeten worden. Dit kan binnen een bedrijfsgebouw, maar ook tussen verschillende apparaten op verschillende locaties, zonder dat u daar verschil in merkt. Met beveiligde digitale tunnels kunnen twee locaties met elkaar verbonden worden zonder dat u verschil merkt waar u inlogt.

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl

Product informatie en specificaties

Onze diensten en oplossingen omvatten alle aspecten van automatisering: vanaf de basis elektriciteitsinstallaties in een gebouw tot specifieke op maat geleverde oplossingen in software of aansturingstechniek. Een veelfout aan mogelijkheden. We werken aan een overzichtelijk systeem waar u product informatie kunt opvragen. Zie tabbladen.

Een VPN netwerk? Met een Virtual Private Network koppelen we, via het internet, bedrijfsonderdelen op verschillende locaties aan elkaar.


       VPN, beveiligde digitale tunnel