Csp reporter:

  1. -http://cspreporter.nl/

ICT BeheerICT_Beheer.html
Advies en consultancyAdvies_%26_Consult.html
Beheer op afstandBeheer_op_afstand.html
Helpdesk
link …http://cspreporter.nl

Voor verzoeken van uw kant en niet urgente storingen, hanteren wij het Ticket systeem. Uw mail naar de helpdesk@rodenburgict.nl wordt automatisch geplaatst in een tijdpad, waarop wij reageren en afspraken maken. Uiteraard kunt u ook altijd direct contact opnemen.

Op uw verzoek of melding van een storing, per mail of telefoon, bepalen we of we op locatie moeten komen of dat we de werkzaamheden via TeamViewer op afstand kunnen doen.

link …http://www.rodenburgict.nl/downloads/support_win.exe
link …http://helpdesk.rodenburgict.nl/
Algemene voorwaarden …Helpdesk_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Het doel van de helpdesk is uw bedrijfsproces draaiend te houden

Helpdesk stap voor stap!

Stap één bij een storing is kijken of er landelijk problemen zijn in het netwerk, of er een actuele storingsmelding is ziet u hieronder in de Csp reporter.


Naast actuele storingen is er soms sprake van gepland onderhoud of updates, deze vindt u op de pagina van Csp reporter, deze vinden altijd buiten kantooruren plaats.

In dit digitale tijdperk is uw computer, telefoon en internetverbinding onmisbaar. De helpdesk van Rodenburg ICT Solutions is vrijwel altijd bereikbaar en zal u altijd proberen te helpen. Wanneer snel verhelpen van problemen niet mogelijk is, zal Rodenburg ICT Solutions trachten een alternatieve oplossing te bieden om uw bedrijf draaiend te kunnen houden zonder grote hinder.

Rodenburg ICT Solutions werkt met een gerenommeerd Ticket systeem waarin uw probleem geregistreerd worden, zo kunt u de openstaande problemen volgen en uw geschiedenis inzien. Natuurlijk is Rodenburg ICT Solutions ook altijd telefonisch bereikbaar omdat persoonlijk contact uiterst belangrijk is: Tel. (010) 511 23 16

Ticket systeem:

- URL: helpdesk.rodenburgict.nl

- Mail: helpdesk@rodenburgict.nl

Remote support tool:

Teamviewer Windows

- Teamviewer Host

- Teamviewer MAC

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl