ICT BeheerICT_Beheer.html
Advies en consultancy
Beheer op afstandBeheer_op_afstand.html
HelpdeskHelpdesk.html
Algemene voorwaarden …Advies_&_Consult_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
MKB_geschiedenis.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Advies en consultancy klinkt duur maar is dit niet!

ICT op tijd plannen.

ICT, telefonie, beveiliging begint niet met de aanschaf van een product of dienst. Uw gebouw moet voorbereid zijn op de verwachtingen die u aan techniek stelt. Rodenburg ICT Solutions kan ICT begeleiden van bouw tot eindgebruiker, we leveren bestekinformatie aan tijdens een bouwfase maar geven ook trainingen tbv de gebruiker.


Een juiste vraagstelling en fasering!

Advies en/of consultancy zien wij als een noodzakelijk onderdeel van het realisatieproces. Het realiseren of op orde houden van uw ICT/ communicatie/ beveiliging of datanetwerken, vraagt om een vergezicht. Als wij uw bedrijf en uw toekomst verwachtingen leren kennen, kunnen wij aangeven waar u kunt innoveren en wat de te verwachten ontwikkelingen zijn.

Rodenburg ICT Solutions kan u ook een second opinie aanbieden voor nog uit te voeren werkzaamheden of oplossingen, bel ons gerust wanneer u bevestiging of controle zoekt op een offerte. Vanuit de regionale functie die wij ambiëren, hebben we korte aanspreeklijnen en kunnen we vaak tegen een scherp tarief u van dienst zijn.

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd informatief en dus gratis.


Vanuit onze brede kennis over automatiseringsoplossingen voor middelgrote en kleinere bedrijven kunnen wij meedenken en adviseren op alle fronten en in alle fases van ontwikkeling.

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl