ICT BeheerICT_Beheer.html
Advies en consultancyAdvies_%26_Consult.html
Beheer op afstand
HelpdeskHelpdesk.html
Algemene voorwaarden …Beheer_op_afstand_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Beheer op afstand!

Beheer waar we ook zijn!

Voor beheertaken die niet kunnen wachten en storingen zijn we altijd stand-by. Als beheerder kunnen we snel op afstand een diagnose stellen. Bij calamiteiten hebben we een eigen netwerk dat inspringt.
Laat de techniek voor je werken!

De meeste kleine problemen kunnen we oplossen door het gebruik van TeamViewer software. Rodenburg ICT Solutions kan, afhankelijk van de gemaakte afspraken met toestemming vooraf of per keer, op afstand in uw systeem. Waar onze specialisten zich ook bevinden, op kantoor of vakantie, we kunnen uw probleem binnen korte tijd beoordelen, zodat u snel weet waar u aan toe bent!

Remote beheer / helpdesk:
Veel problemen kunnen op afstand worden opgelost. Voordeel is dat een probleem snel wordt opgelost en dat er geen reistijd wordt gemaakt. U stuurt ons per e-mail uw vraag of probleem. Wij loggen bij u in en lossen het op. Ook is het mogelijk dat we op afstand met u meekijken op uw scherm en u zo direct verder kunnen helpen.

Controles:
Voor enkele essentiële zaken kunnen we direct waarschuwingsberichten instellen. Zodra zich een fout voordoet ontvangt u en/of wij daarvan een e-mail bericht. Een voorbeeld hiervan is de controle/bewaking van de backup. Dagelijks wordt er een e-mail verstuurd met de status van de gemaakte backup.

Het beheer kan indien noodzakelijk altijd worden aangepast. Zo bieden we ook de mogelijkheid om omgevingen actief te monitoren. Uw systeem wordt dan automatisch gecontroleerd en bij ongeregeldheden/afwijkingen wordt er gewaarschuwd.

Beheer op afstand geeft ook een voordeel in de werktijden, zonodig kunnen we beheertaken uitvoeren voor of na sluitingstijd zodat uw werkproces niet wordt verstoord.

Mogelijk kunt u dan weer snel aan de slag. Dit scheelt u tijd en kosten. TeamViewer brengt binnen enkele seconden over de hele wereld een verbinding tot stand met elke PC of server. We kunnen uw PC op afstand bedienen alsof we er zelf voor zitten. Dag en nacht toegang tot externe computers of servers. Profiteer van dag en nacht toegang zonder dat er iemand aan de andere kant aanwezig hoeft te zijn.

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl