TelefonieTelefonie.html
Mobiele & thuiswerkplekMobiele-_thuiswerkplek.html
CommunicatieCommunicatie.html
Werken in de “Cloud”

Werken in de Cloud, is dat iets voor mijn bedrijf?

Algemene voorwaarden …Cloud_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
Kantoor & Winkel automatiseringKantoor-_winkel_automatisering.html
Informatie beveiligingInformatie_beveiliging.html
Gebouw beveiligingGebouw_beveiliging.html
Besturing & bewakingBesturing_en_bewaking.html
InfrastructuurInfrastructuur.html
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Werken in de cloud, is dat iets voor mijn bedrijf?

ICT branche blijft een branche die snel beweegt en waarbij het de kunst is om niet overal in mee te gaan, maar gebruik te maken van de mogelijkheden die geboden worden. Wij zien cloud computing als één van de ontwikkelingen in de branche. Het heeft vele voordelen, maar het uitgangspunt blijft de klant (en het bedrijfsproces) en daarbij zoeken we de beste oplossing.Cloud oplossingen zijn altijd beschikbaar!

Cloud computing zou je kunnen samenvatten als het aanbieden van diensten over het internet, dit kan software zijn of een gevisualiseerde server, etc.. Uw bedrijf kan in zijn geheel of in delen zich in de cloud bevinden, een beveiligde internetomgeving waar alleen uw personeel toegang toe heeft.

Private cloud, public cloud of een mengvorm tussen deze twee bepaalt wie er toegang heeft tot uw beveiligde internet omgeving. Neemt u alleen software af, dan heet dit SaaS (Software as a Service), bij SaaS wordt de autorisatie per werkplek geregeld. Wilt u een centrale toegangsbeheer, identiteitenbeheer of bepaalde portaalfunctionaliteiten, dan is een PaaS oplossing nodig (Platform as a Service). Ook de hardware (servers, back-up, etc.) van uw bedrijf kan zich in de cloud bevinden, dit door virtualisatie (niet bestaand) of integratie, IaaS (Infrastructure as a Service). De kracht van cloud computing is dat het schaalbaar is en u heeft altijd een ‘up-to-date’ systeem.

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl

Product informatie en specificaties

Onze diensten en oplossingen omvatten alle aspecten van automatisering: vanaf de basis elektriciteitsinstallaties in een gebouw tot specifieke op maat geleverde oplossingen in software of aansturingstechniek. Een veelfout aan mogelijkheden. We werken aan een overzichtelijk systeem waar u product informatie kunt opvragen. Zie tabbladen.