TelefonieTelefonie.html
Kantoor & Winkel automatiseringKantoor-_winkel_automatisering.html
Mobiele & thuiswerkplekMobiele-_thuiswerkplek.html
Communicatie
Werken in de “Cloud” Cloud.html
Algemene voorwaarden …Communicatie_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
Informatie beveiligingInformatie_beveiliging.html
Gebouw beveiligingGebouw_beveiliging.html
Besturing & bewakingBesturing_en_bewaking.html
InfrastructuurInfrastructuur.html
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Communicatieoplossingen, zoals E-mail en messaging

Rodenburg ICT Solutions kan u verschillende e-mail oplossingen bieden. De beste oplossing voor uw bedrijf is afhankelijk van uw eisen en wensen en zullen we in overleg kunnen vinden.

Vele mogelijkheden

De post op maandag zal verdwijnen. De oorzaak hiervan ligt in het brede gebruik van e-mail. E-mail is niet alleen goedkoop en snel, maar is ook eenvoudig te sorteren, te archiveren, te beantwoorden of door te sturen.

  1. Lokale mailserver. De mail wordt ontvangen door een server in uw bedrijf. U dient zelf de back-up hiervan te verzorgen, maar u hebt alles in uw eigen hand. De mail kan geopend worden in uw bedrijf, maar ook via het internet of uw mobiel.

  2. E-mail op het web. Voor een maandelijks bedrag per maand bieden wij u ook een mailserver op het internet. U hoeft zelf geen server te plaatsen en ook de back-up wordt via ons geregeld. De mail is overal bereikbaar waar u een internetverbinding heeft. Het gebruik van mail op mobiele telefoon, tablet of internet is ook mogelijk.

Office
365Communicatie_files/Office365_1.pdf

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl

Product informatie en specificaties

Onze diensten en oplossingen omvatten alle aspecten van automatisering: vanaf de basis elektriciteitsinstallaties in een gebouw tot specifieke op maat geleverde oplossingen in software of aansturingstechniek. Een veelfout aan mogelijkheden. We werken aan een overzichtelijk systeem waar u product informatie kunt opvragen. Zie tabbladen.