ICT Beheer
Advies en consultancyAdvies_%26_Consult.html
Beheer op afstandBeheer_op_afstand.html
HelpdeskHelpdesk.html
Algemene voorwaarden …ICT_Beheer_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf

Een beheers activiteit/ vorm/ tool uitgelicht  !

MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Pro-actief beheer?

Kies de juiste vorm van beheer!

Hoe afhankelijk is uw bedrijfsvoering van een ICT product of dienst, wat is de downtime die u in uw bedrijf kunt opvangen?

Heeft u de juiste onderhoudsvorm?

Omdat voorkomen beter is dan genezen, adviseert Rodenburg ICT Solutions u uw computers tijdig te onderhouden. Dit kan bestaan uit het uitvoeren van updates voor programma’s of virusscanners, maar ook uit het opschonen van computers, controleren van back-up systeem en oplossen van kleine probleempjes.

Net als een auto dient een automatiseringsomgeving ook onderhouden te worden. Deze zal deels bestaan uit het uitvoeren van controles, het updaten van systemen, het opschonen van systemen en het herstellen van problemen. Dit beheer kunnen wij volledig inrichten naar wens van de klant.

Zo heb je pro-actief, reactief en periodiek beheer. Hoe intensiever het beheer, hoe lager de kans op downtime (de tijd dat het systeem plat ligt). Dit is een afweging die per klant gemaakt kan worden.

Bij pro-actief beheer nemen wij uw systemen op in een geautomatiseerde controle omgeving. Op deze manier zullen eventuele ongeregeldheden zeer snel aan het licht komen en kunnen deze al verholpen worden, vaak voordat de gebruiker hier hinder van ondervindt. Periodiek beheer wil zeggen dat we volgens een vooraf afgesproken schema uw omgeving controleren en beheer uitvoeren. Bij reactief beheer zullen wij snel in actie komen na het ontvangen van een melding van de klant.

Combinaties worden ook vaak gemaakt. Denk daarbij aan automatische back-up controle (basis controle) en periodiek beheer van de werkstations en server(s).

Periodiek beheer: (op locatie) Om de zoveel tijd komen wij bij u op locatie de openstaande punten/vragen oppakken en voeren op dat moment direct een aantal controles en updates uit. Dit kan volgens een afgesproken schema (bv 1x per maand), maar kan ook flexibel ingevuld worden op basis van de openstaande punten. (en dus op afspraak)

Rodenburg ICT Solutions biedt u de mogelijkheid om periodiek tijd te plannen om uw systemen fit te houden of zo mogelijk uw systeem via het internet te controleren, zodat problemen opgelost worden voordat u er problemen van ondervindt. Beheer kan zowel pro-actief als reactief, afhankelijk van de afhankelijkheid van de automatisering binnen uw bedrijf. Beheer doen we op locatie maar ook op afstand.

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl