ICT met beleid
MKB geschiedenisMKB_geschiedenis.html
ReferentiesReferenties.html
RouteContact.html
ContactContact.html
Algemene voorwaarden …ICT_met_beleid_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

De huidige ICT producten zijn vervlochten met uw bedrijf

ICT is niet meer weg te denken.

Wat dacht U van de integratie van een thuiswerk plek in uw bedrijfsnetwerk, of virtualisatie van uw software zodat uw bedrijfszekerheid verhoogd wordt?

Ziet u al de gordiaanse knoop voor zich!

De gordiaanse knoop is de naam van een onontwarbare knoop. Het orakel had over deze knoop gezegd: “wie deze knoop losmaakt, zal meester over de wereld worden”. Dit vinden wij wel een passend vergelijk aangezien ICT systemen zich kunnen gedragen als een gordiaanse knoop en ICT producten en of diensten u inderdaad direct of indirect een voorsprong kunnen geven!

Vanzelfsprekend denken we graag met u mee over uw korte termijn vraagstukken omtrent ICT- en bedrijfsautomatisering. Dit op gebied van hardware en software, communicatie en telefonie, data beveiliging, maar ook beveiliging pand en nog veel meer.

Met één korte termijn oplossing is niets mis, zijn er in het verleden meerdere korte termijn oplossingen nodig geweest? Dan kunnen we niet om de lange termijn doelstellingen heen. Zijn uw korte en lange termijn doelstellingen helder? Een heldere ICT strategie versterkt de bedrijfsstrategie en de ICT structuur innoveert de bedrijfsstructuur.

Rodenburg ICT Solutions werkt met het principe ICT met beleid! Wij vinden het belangrijk dat we een beeld hebben van uw bedrijf en uw verwachtingen. Rodenburg ICT Solutions deelt graag zijn kennis met u over integratie van ICT in uw bedrijf.

ICT is alles omvattend, in het verleden hadden we voor alle onderdelen van de bedrijfsvoering een aparte oplossing of systeem, nu communiceren we, beveiligen we, besturen we, alles via ICT. Niet alleen het primaire werkproces op kantoor of productievloer, maar ook alle secondaire systemen zoals verwarming, verlichting, beveiliging kunt u met ICT besturen. Zelfs kunnen onderdelen van uw bedrijf zich virtueel op het internet bevinden via ICT Cloud diensten.

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl