Algemene voorwaarden …MKB_ons_aanbod_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
Praktisch en zakelijkPraktisch_en_zakelijk.html
MKB inbeeldMKB_inbeeld.html
MKB ons aanbod

Een concreet aanbod?

Neem contact met ons op

MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Wie zijn wij & wie bent u?

Als u al een uitvoeringsplan heeft, maar twijfelt of gewoon zekerheid wilt, over de te nemen investeringen, uitvoerbaarheid of prijsstelling, vraag dan een gratis consult aan. Wij nemen graag de moeite om u een second opinion te geven.
We geven u graag advies.

Wij zijn Rodenburg ICT Solutions, specialist in alle aspecten van ICT, van kabelgoot via software tot het behalen van uw bedrijfsstrategie. ICT met beleid. U bent het regionaal midden- en kleinbedrijf dat door ICT zich verder wil ontwikkelen, om meer effectiviteit te bereiken. Zodat u zich kunt focussen op het ondernemerschap waar u goed in bent.

Rodenburg ICT Solutions is een betrouwbaar aanspreekpunt (met kennis van zaken) voor al uw ICT gerelateerde zaken. Wij zijn van mening dat overal oplossingen voor te vinden zijn. Loopt u binnen uw bedrijf tegen zaken aan waarvan u denkt "dat moet gemakkelijker kunnen", laat ons dit dan weten. Voor ons is het dan de uitdaging om hiervoor een oplossing te bedenken. In de meeste gevallen lukt dit ons ook. Desnoods ontwikkelen we voor u slimme tools zodat uw productie proces beter verloopt.

Wij zijn praktisch ingesteld en resultaat gericht, mocht u met een vraag rondlopen of een concreet probleem, bel dan gerust. We staan u graag te woord. Wilt u een meer persoonlijk gesprek over het automatiseren van uw kantoor, communicatie of werkvloer, dan komen we graag bij u langs.

Zakelijk gezien bieden wij u graag een gratis quickscan aan. Waarbij we ons graag aan u voorstellen, maar belangrijker nog dat we u en uw bedrijf leren kennen.

Volledig gratis uw omgeving laten screenen en daarbij ‘sparren’ over de (toekomstige) wensen. Wij geven uw zwakke punten in de ICT omgeving aan en adviseren u graag in het verbeteren hiervan.

Een gratis quickscan bestaat uit een kennismakingsgesprek, mocht U dat wenselijk vinden, gelijk een tour van Uw bedrijf, een afsluitend gesprek met ‘vragen en antwoorden’. We sluiten de gratis quickscan af met het kosteloos toesturen van een kort verslag en advies.

Bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op voor informatie of een afspraak.

mailto:info@rodenburgict.nl?subject=Bel%20me%20terug

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl