TelefonieTelefonie.html
Kantoor & Winkel automatiseringKantoor-_winkel_automatisering.html
Mobiele & thuiswerkplek
CommunicatieCommunicatie.html
Werken in de “Cloud” Cloud.html
Algemene voorwaarden …Mobiele-_thuiswerkplek_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
Informatie beveiligingInformatie_beveiliging.html
Gebouw beveiligingGebouw_beveiliging.html
Besturing & bewakingBesturing_en_bewaking.html
InfrastructuurInfrastructuur.html
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Thuiswerkplekken en mobiele werkplekken

Rodenburg ICT Solutions kan u verschillende oplossingen bieden. Afhankelijk van uw wensen en platform (Windows, Android of Apple) leveren wij maatwerk. We zijn onafhankelijk in ons advies, we zijn niet gebonden aan één leverancier.We werken flexibeler!

Een mobiele of thuiswerkplek moet eigenlijk alle faciliteiten bieden die uw bureau op kantoor ook biedt. Dit bestaat uit beschikbaarheid van uw e-mail, uw data, bedrijfsspecifieke software en eigenlijk ook uw telefoon. De koffie van thuis is vaak beter dan op de zaak, dus die hoeft niet.

Rodenburg ICT Solutions kan een beveiligde internetverbinding met uw bedrijf realiseren, zodat geen ongenodigde gasten er bij kunnen. Bent u thuis of onderweg? Het enige wat u nodig heeft op uw mobiele werkplek is een internetverbinding. Glasvezel de toekomst? Glasvezel is een alternatief voor koper of de kabel. Het biedt de mogelijkheid om grotere snelheden te halen en dus meer dataverkeer. In een geïndustrialiseerde omgeving is glasvezel vrij van interferentie, storingsvrij dus. We passen glasvezel bijvoorbeeld toe in de grote kassenteelt

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl

Product informatie en specificaties

Onze diensten en oplossingen omvatten alle aspecten van automatisering: vanaf de basis elektriciteitsinstallaties in een gebouw tot specifieke op maat geleverde oplossingen in software of aansturingstechniek. Een veelfout aan mogelijkheden. We werken aan een overzichtelijk systeem waar u product informatie kunt opvragen. Zie tabbladen.