Algemene voorwaarden …Praktisch_en_zakelijk_files/Algemene%20voorwaarden%20-%20Rodenburg%20ICT%20Solutions.pdf
Praktisch en zakelijk
MKB inbeeldMKB_inbeeld.html
MKB ons aanbodMKB_ons_aanbod.html
MKB_geschiedenis.html
Advies_%26_Consult.html
Telefonie.html
MKB_inbeeld.html
© 2013 Janb3d.comhttp://www.janb3d.com

Het MKB heeft juist die herkenbare mentaliteit nodig?

Rodenburg ICT Solutions heeft zijn werkzaamheden in diverse branches binnen het MKB, elke branche heeft zo zijn specifieke vragen en uitdagingen. Vanuit onze MKB ervaring zijn wij goed in het luisteren naar ‘uw stand van zaken’ binnen de automatisering, een product of dienst wordt dan ook altijd op maat geleverd!

We vinden het belangrijk dat u zakelijk weet waar u staat, we brengen in kaart waar op u kunt automatiseren maar ook  waar u kunt innoveren. Een zakelijk voorstel met maar één leidraad, uw praktisch inzicht van uw bedrijf om te zetten naar een haalbaar plan. Heldere stappen en doelen, binnen een korte of lange termijn visie.

Automatiseren betekent voor de opdrachtgever veelal vrijheid tot het onderzoeken/ ondernemen van andere kansen!

Om ‘feeling’ te houden met het MKB zijn we regio georiënteerd, we werken vanuit Bergschenhoek met een straal van 50 km. Alle facetten van automatisering vindt u terug in een aanspreekpunt, korte lijnen en dus een snelle reactietijd.


Elke branche binnen het MKB zijn eigen accent en aandacht nodig als het om automatiseren gaat.

Berkelse Poort 281-283 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs | T  +31 (0)10 511 23 16 | e-mail info@rodenburgict.nl

Zo vraagt een makelaar om automatisering met veel vrijheid, flex werkplekken en vooral overal bereikbaar, voor deze branche liggen de oplossingen dan ook vaak in virtualisatie van de bedrijfsvoering, middels cloud producten en VoIP oplossingen.


Automatiseren betekent voor deze opdrachtgever cloud-werken, overal alles bereikbaar en minder vaste lasten op de huisvesting.

Een bakkerij vraagt om meer inzicht en controle van het productie proces, het automatiseringstraject is meer gericht op bedrijfszekerheid. Een brood bak je nu eenmaal niet op afstand!Automatiseren betekent voor deze opdrachtgever het afstemmen van zijn inkoop, verkoop en zijn productie.